Slipp stressen, låt oss ta hand om din

Vi kan hjälpa dig med det mesta inom redovisning, du väljer själv om du vill att vi sköter hela ekonomifunktionen, eller bara delar av den.ALL REDOVISNING PÅ ETT OCH SAMMA STÄLLE

Kund & Leverantörsreskontra

Trots ett krångligt namn handlar det i korthet om in- och utbetalningar som sker i företaget. Vi ser till att ni betalar och får betalt i tid.

Avstämningar

Bokföringen ska med jämna mellanrum kontrolleras så att allt stämmer. Vi genomför kontroller och hjälper dig att göra rätt.

Löpande bokföring

Alla företag måste registrera ekonomiska händelser. Det är bokföring. Vi hjälper dig organisera bokföringen så att det blir en smidig del av företagets rutiner.

Moms- och arbetsgivardeklarationer

Under året ser vi till att ni på ett enkelt sätt registrerar moms, arbetsgivaravgifter och skatter till Skatteverket.

Löneadministration

Vi hjälper er att betala ut löner och se till att dessa stämmer med semester, ersättningar, frånvaro och annat samt att meddela Skatteverket.

Fakturaservice

Bolagsgruppen sköter dina faktureringar så dina resurser kan användas till nya affärer.

Bokslut

När året är slut sammanfattas ekonomin i ett bokslut som bland annat är underlag för beskattning. Omfattningen beror på företagets storlek.

Årsredovisning

Hänger ihop med bokslutet men innehåller även annan information som aktiebolag måste lämna in till Bolagsverket.

Deklaration

I samband med bokslutet hjälper vi er att deklarera företagets inkomster till berörda myndigheter.

Ekonomisk Rådgivning

Vi är även ett bollplank i skattefrågor, budgetering, prognosarbete och annan ekonomisk rådgivning som berör ert företag.