Starta företag i Bulgarien

Utnyttja potentialen på de europeiska marknaderna genom att etablera ditt företag i Bulgarien

Starta företag i Bulgarien

Starta ditt företag i Bulgarien.

Utnyttja potentialen på de europeiska marknaderna genom att etablera ditt företag i Bulgarien, ett EU-land som är känt för sitt strategiska läge, förmånliga skattesystem och dynamiska företagsklimat. Vår strömlinjeformade tjänst säkerställer att ditt företag är igång med minimalt krångel och maximal effektivitet.

Här är vad vi erbjuder:

Snabb företagsbildning: Få ditt bulgariska företag i drift inom bara 2 dagar efter att vi fått alla nödvändiga dokument skannade. Denna snabba process är tillämplig när du notariserar de nödvändiga dokumenten vid det bulgariska rådet i Stockholm, vilket säkerställer en sömlös och snabb installation.

Flexibla alternativ skräddarsydda efter dina behov:

  1. Personlig registrering: Besök oss och ha ditt företag och dess fysiska bankkonto redo inom 3-4 dagar. Som en bonus kan du också få ett personligt bankkonto, vilket förbättrar din bankupplevelse i Bulgarien.
  2. Svensk notarietjänst: Välj att få dokumenten bestyrkta av en svensk notarie med en APOSTILLE-stämpel. Vi sköter översättning och lokalisering med hjälp av en auktoriserad översättare, vilket tar 2-3 dagar.
  3. Bulgarisk notarisering: Den enklaste vägen, vilket innebär att dokumentet notariseras hos den bulgariska myndigheten. Denna metod effektiviserar processen avsevärt.

Alternativ för internetbank: För kunder som föredrar fjärrkonfiguration underlättar vi öppnandet av ett företagskonto hos onlinebanker som Revolut eller PAYSERA. Det går också bra att tillhandahålla ett fysiskt bankkonto, med hänsyn till potentiella skattekonsekvenser och krav på fullmakt.

Flexibilitet för momsregistrering: Inled momsregistreringen i samband med att ditt företag startar för att komma igång med verksamheten direkt, eller välj att registrera dig vid ett senare tillfälle. Momsregistreringen tar cirka 14 dagar för skattemyndigheten att behandla.

Pris: 19.900:-

Starta din affärsresa i Bulgarien med oss. Vårt engagemang för effektivitet, flexibilitet och omfattande support är utformat för att ge dig en sömlös och givande erfarenhet av företagsetablering. Kontakta oss för att starta ditt affärsäventyr i Europas dynamiska hjärta.

Bulgariskt bolag
19.900:-
  • Personlig Registrering
  • Svensk Notarietjänst
  • Bulgarisk notarisering
  • Flixibilitet för momsregistrering
5/5