Kontakta oss

Fyll i formuläret, skicka ett e-post eller ring oss!

Öppettider

Mån - Fre: 08:00 - 17:00
Lör - Sön: Stängt

Adress

Västgötegatan 7, 602 21 Norrköping

Adress

Stenbackevägen 6, 702 25 Örebro

Juridisk rådgivning

093- 919 30 ( 19.50 per/minut* )

Vi på bolagsgruppen

Beatrice Stenkula

Marknadskoordinator

Beatrice är marknadskoordinator och pysslar med allt från webb till google annonsering.

Göran Franzen

Bolagskonsult

Göran har mer än 15 års erfarenhet av bolagsöverlåtelser i hela Norden. Han hjälper våra kunder att hitta den bästa lösningen vid bolagsköp.

Jenny Söderström

ADMINISTRATION

Jenny har lång erfarenhet av administrativa uppgifter. Hon arbetar för att vi och våra kunder ska få de bästa förutsättningarna vid bolagsöverlåtelser.

Karin Gustafsson

Ekonomiassistent

Karin har mer än 15 års erfarenhet av ekonomi och administration. Hon har god erfarenhet från branschen som kommer våra kunder till gagn.

Kent Karlsson

Bolagskonsult

Kent har 30 års erfarenhet från finans och investment, han hjälper våra kunder att hitta de bästa lösningarna. Pragmatisk “doer” med intressen i konst och föreningslivet när han inte jobbar. 

Lotta Cidh

Administratör

Lotta har en bred bakgrund inom olika administratörs roller och trivs bäst att ha många bollar i luften.

Mattias Fahlström

Bolagskonsult

Mattias har jobbat som konsult och föreläsare inom försäljning och bolagsförmedling i över 15 år. Marknadsekonom samt Kaospilot i grund och botten.

Mikael Palmqvist

Bolagskonsult

Mikael har mer än 10 års erfarenhet av bolagsöverlåtelser och finansiella lösningar. Han hjälper våra kunder att hitta de bästa lösningarna.

Niclas Ylander

Bolagskonsult

Niclas har erfarenhet inom företagande samt offentlig förvaltning. Jobbar främst som projektledare och guidar företagare i rätt riktning. Hans idé är att företagande inte skall vara massa måsten, utan skall vara roligt!

Ola Edman

Bolagskonsult(LIKVIDATOR)

Ola har lång erfarenhet inom bolagsjuridik, bolagsöverlåtelser, obestånd och likvidationer. Han är lösningsorienterad, strukturerad och positiv, vilket kommer väl till pass när han ska hjälpa företagare genom diverse kluriga situationer!

Owe Ljung

Skattejurist

Owe är jurist och specialiserad inom skattefrågor. Han arbetar för våra kunder ska få hjälp med alla komplicerade skattefrågor.

Rikard Cidh

Administration

Rikard har lång erfarenhet av administrativa uppgifter och jobbar med verksamhetsutveckling. Han gillar att se företag och ledare växa fram och tar sig an alla uppdrag på stor positivitet och engagemang.