Historikbolag

Aktiebolag med historik och kreditvärdighet.

Varför ska man köpa ett aktiebolag?

Fördelarna med att köpa ett lagerbolag istället för att starta företag från grunden är flera. Den största fördelen är att du kan starta din verksamhet redan från dag ett. Du slipper Bolagsverkets långa handläggningstider samt all administration och kan istället fokusera på att utveckla din verksamhet.

Köper du ett lagerbolag med historik får du både F-skatt, moms och bankkonto från start. Dessutom får du ett bolag med bra kreditvärdighet, vilket är bra om du till exempel ska söka nya krediter eller teckna avtal med nya kunder.

Vi på Bolagsgruppen har lång erfarenhet av bolagsbildningar och har färdiga lagerbolag för omgående leverans. Allt du behöver göra är att fylla i vårt beställningsformulär.

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

Aktiebolag med f-skatt och moms.
39.500:-
  • F-skatt
  • Moms
  • Svenskt bankkonto
  • Fri konsultation under ärendets gång.
5/5

Aktiebolag med historik

Starta din verksamhet med ett rejält försprång!

När du köper ett historikbolag från oss har du både F-skatt, moms och bankkonto redan från start, vilket betyder att du kan fokusera på sin verksamhet från dag ett. I och med att bolagen tidigare varit verksamma får du ett bolag med kreditvärdighet, det är en stor fördel om du exempelvis vill ansöka om nya krediter. Bolagsverkets avgifter tillkommer.

Vanliga frågor:

Vad är det för skillnad mellan ett lagerbolag och ett historikbolag?

Att köpa ett historikbolag innebär att du får ett företag med bra kreditvärdighet eftersom det har bedrivits verksamhet i bolaget innan. Även F-skatt, moms och bankkonto är redan klart. Köper du ett lagerbolag får du ett färdigt bolag, men måste själv ansöka om F-skatt, moms och fixa ett bankkonto. I och med att lagerbolagen är nystartade finns det ingen kreditvärdighet från start.

Varför är det dyrare att köpa ett historikbolag?

Historikbolagen har tidigare varit verksamma och är därför mera värda än lagerbolag i och med att de redan har en uppbyggd kreditvärdighet. Att bolagen varierar i pris beror på om bolaget är registrerat för moms och F-skatt och om det finns ett bankkonto. Om bolaget har en befintlig kassa påverkar även det priset. Bolagsverkets avgifter tillkommer.

Varför ska jag köpa ett bolag när jag kan starta ett eget?

Om du startar ett bolag från grunden får du räkna med att lägga tid på administration och vara beredd på att vänta eftersom Bolagsverket har långa handläggningstider. Köper du ett redan startat bolag kommer du snabbare och enklare igång med din verksamhet. Väljer du ett bolag med historik får du ett rejält försprång!

Lagerbolag

Söker du ett nystartat bolag - läs mer här!