Bolagsgruppen - Störst i Sverige på bolag!

Med lång erfarenhet av förmedling och försäljning av alla bolagsformer

Varför ska du anlita Bolagsgruppen?

Vi som arbetar på Bolagsgruppen bildar tillsammans ett kompetent team med flera års erfarenhet inom bolagsöverlåtelser i hela Norden. Vi förmedlar framgångsrikt både lagerbolag, bolag med historik och utländska bolag. Du som kund slipper krånglig administration, långa handläggningstider och du får allt stöd du behöver under ärendets gång.
Vi har även lång erfarenhet inom bolagsjuridik, organisationsutveckling, ekonomi, redovisning, skattemål, obestånd, offentlig förvaltning och upphandling samt rådgivning med lönsamhet i fokus.

Vi är vana att framgångsrikt lösa problem åt företag i olika juridiska tvister och ekonomiska obeståndssituationer. Vi analyserar den uppkomna situationen och finner både kortsiktiga och långsiktiga lösningar.

Bolagsgruppens ambition är att alltid stödja företag och enskilda personer med stort engagemang och okonventionella lösningar –  och vi lyckas i de flesta fall vända företagets motgångar till framgång!

Vi på bolagsgruppen

Mattias Fahlström

Bolagskonsult

Mattias har 15 års erfarenhet av bolagsöverlåtelser i hela Norden. Han jobbar även med organisationsutveckling.

Niclas Ylander

Bolagskonsult

Niclas har lång erfarenhet av offentlig förvaltning och upphandling. Han arbetar även med utveckling och rådgivning med lönsamhet i fokus.

 

Ola Edman

Bolagskonsult(LIKVIDATOR)

Ola har lång erfarenhet av bolagsjuridik, bolagsöverlåtelser och obestånd. Han har lång erfarenhet och ett brett kontaktnät.

Rikard Cidh

Administration

Rikard har lång erfarenhet av administrativa uppgifter. Han arbetar för att vi och våra kunder ska få de bästa förutsättningarna vid bolagsöverlåtelser.

Karin Gustafsson

Ekonomiassistent

Karin har mer än 15 års erfarenhet av ekonomi och administration. Hon har god erfarenhet från branschen som kommer våra kunder till gagn.

Göran Franzen

BOLAGSKONSULT

Göran har mer än 15 års erfarenhet av bolagsöverlåtelser i hela Norden. Han hjälper våra kunder att hitta den bästa lösningen vid bolagsköp.

Mikael Palmqvist

Bolagskonsult

Mikael har mer än 10 års erfarenhet av bolagsöverlåtelser och finansiella lösningar. Han hjälper våra kunder att hitta de bästa lösningarna.

Jenny Söderström

Administration

Jenny har lång erfarenhet av administrativa uppgifter. Hon arbetar för att vi och våra kunder ska få de bästa förutsättningarna vid bolagsöverlåtelser.